Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får. Kan du inte hitta din fråga här så uppskattar vi om du skickar in din fråga till oss så besvarar vi den så fort vi kan. Vi är helt nystartade så denna avdelningen är under uppbyggnad. Vi behöver Din hjälp med frågor så vi kan fylla på i fälten nedan.

Uppstart

Absolut, kontakta vår kundservice så löser vi det direkt. Vi kommer behöva både er nuvarande och blivande kontaktpersons skriftliga godkännande.
Kontaktpersonen måste vara 18 år eller äldre.
Det är helt och hållet upp till er, men vi föreslår att ni riktar in er på 3-4 veckor. På så sätt hinner ni besöka alla era släktingar och vänner i lugn och ro. Känner ni att ni vill sälja längre föreslår vi att ni istället planerar in fler försäljningstillfällen.
Kontaktpersonen är den som har ansvar för att beställningen är korrekt och att fakturan betalas i tid. Er kontaktperson måste vara över 18 år och ha ett prickfritt register, Vi gör en kreditkontroll på alla kontaktpersoner för allas säkerhet.

Informationsbroschyren innehåller en djupare beskrivning av produkten och vad den gör för miljön. Det ingår även bra säljtips som inte går att hitta på hemsidan. Anledningen till detta är att vi vill ha en enkel och ren hemsida som är lätt att navigera.

Förtjänsten varierar beroende på vilken produkt som ni säljer. Snittförtjänsten på våra produkter är 25 kr per såld produkt. Alla våra produkter ger en marginal på er försäljning på mellan 30 och 46%.

Nej, fakturan skickas ut samtidigt som ni har lagt er order hos oss. Det innebär att ni har 30 dagar på er att leverera ut produkterna och samla in pengarna.

Försäljning

Er kontaktperson kan skriva ut kvitto på mina sidor.

Er Kontaktperson sammanställer enkelt er beställning på mina sidor. Logga in och fyll i hur många produkter ni har sålt. Vi skickar ut en bekräftelse på email till er och produkterna skickas inom 7-10 arbetsdagar.

Om ni hittar skador eller inte har fått rätt antal produkter så får ni kontakta oss här.(1) Kontrollen skall ske inom 19 dagar efter mottagen leverans till er Kontaktperson. Om ni har kunder som ångrar sitt köp och vill lämna tillbaka produkten och få tillbaka sina pengar så går det bra i 30 dagar efter leverans till Kontaktpersonen. Kontakta oss här(1) så löser vi ert problem.

Om era potentiella kunder inte är övertalade efter reklamfilmen så kan ni använda er av dessa argumenten:

  • De visar sitt stöd för er klass, lag eller förening genom ett köp.
  • Framtiden för barn och ungdomar förbättras och dem minskar risken för mer plast och skräp i naturen.
  • Berätta vad ni ska hitta på för pengarna.

Vårt tips är att börja dela med sig att man säljer produkter på Facebook, Instagram och andra sociala medier. Dela vår film och ta upp beställningar i ert kommentarsfält, och även om era potentiella kunder glömmer att beställa där och då så vet många redan att ni säljer när ni hälsar på. 

Ja det gör vi. Ni anger hur många försäljare ni är i samband med att ni skapar ert konto. Behöver ni fler så finns det att ladda ner på mina sidor.

Övrigt

Nej, vi låter endast skolklasser eller ideella föreningar sälja våra produkter.

Nej, ni har ingen press. Ni tar upp beställningar av era kunder innan ni lägger er order hos oss.

Vi har alltid fri frakt oavsett hur många förpackningar ni säljer.

Nej, det är gratis att skaffa inloggning och att börja sälja. När ni har sålt färdigt och skickar in er beställning kommer där en faktura till er kontaktpersons e-mejl. Där är 30 dagars betalningstid så ni hinner lämna ut era produkter och ta betalt innan fakturan förfaller.