Videofil
Musiken är från www.bensound.com

Så här går det till

Skapa ditt konto

Skapa konto

När er skolklass eller förening har bestämt sig för att sälja Miljöpågarnas produkter utser ni en kontaktperson. Kontaktpersonen måste vara 18 år eller äldre, och är den som tar hand om er beställning. Er kontaktperson skapar nu enkelt ett inlogg på vår hemsida och kan ladda ner produktblad och beställningslistor.

Börja er försäljning

Dags att börja försäljningen

Nu kan försäljningen börja! Dela vår reklamfilm på Facebook, be mamma och pappa att försöka sälja lite på sina jobb och berätta för alla ni känner att ni säljer miljöpågarnas produkter. Vi har fler bra säljtips på vår hemsida som ni kan ta del av.

Gör din beställning

Beställa

Efter 3-4 veckor är det lagom att avsluta er försäljning. Då sammanställer er kontaktperson antalet produkter ni sålt och skickar in ordern till oss. Vi tar hand om beställningen och skickar produkterna till den adress kontaktpersonen angivit.

Leverans

Leverans

Er kontaktperson har sedan ansvaret att dela upp produkterna i klassen så att ni kan ge era kunder sina produkter och ta betalt.

Försäljning

Dela ut och ta betalt

Nu kan ni dela ut produkterna till era kunder och ta betalt. Enklast är om ni har möjlighet att ta emot betalning med Swish

Ert mål

Ni har uppnått ert mål!

När ni har betalt vår faktura behåller ni vinsten, och kan äntligen få åka på ert underbara äventyr eller event.